Βαθμολογία

Εικόνες και σχόλια από το ματς ΑΕΛ – Οικονόμος

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν ΑΕΛ και Οικονόμος στην «καυτή» αναμέτρηση του Αλκαζάρ, παίζοντας αμφότερες οι ομάδες δυνατό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, παρουσία 5.000 περίπου θεατών στο τελικό 3-3.

Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον 1ο του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και τον 2ο του ομίλου, τα είχε όλα. Παρότι η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, ο Οικονόμος ήταν εκείνος που είχε την ουσία καθώς σημείωσε 2 τέρματα, έγινε απειλητικός κι άλλες φορές και ήταν γενικά η ομάδα που τράβηξε μπροστά, καθορίζοντας την εξέλιξη μέχρι το 45΄ της αναμέτρησης.

Η επανάληψη ανήκε κατά κύριο λόγο στην ΑΕΛ, καταφέρνοντας οι γηπεδούχοι να γυρίσουν το εις βάρος τους 0-2, σε 3-2 υπέρ τους και να φαίνεται πως θα ήταν εκείνοι που θα έπαιρναν τα κλειδιά του ντέρμπι, ένας αγώνας ωστόσο, τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή και τη χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, που δείχνουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στο 90+7΄ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 3-3 και παίρνοντας ο κάθε αντίπαλος ότι ακριβώς δικαιούνταν, με βάση την αγωνιστικότητα, τη θέληση, το πάθος και την ικανότητα που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΛ και Οικονόμος, έδειξαν και απέδειξαν από αγωνιστικής άποψης ότι είναι οι καλύτερες ομάδες του 2ου ομίλου και ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το Αλκαζάρ έζησε μεγάλες στιγμές με την πολυπληθή παρουσία του κόσμου, ο οποίος προσέδωσε στο ντέρμπι πλούσια και πολυποίκιλα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στις πολλές όμορφες παρουσίες του γηπέδου Αλκαζάρ ξεχωρίσαμε την ωραία παρουσιάστρια του TRT Έλενα Οικονόμου (δεξιά) με τη φίλη της Κατερίνα, αμφότερες ντυμένες στα χρώματα της Άνοιξης.

Εύλογοι οι πανηγυρισμοί των παιχτών του Οικονόμου στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.