Βαθμολογία

Ακόμα μια νίκη ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη, απέναντι στην Νίκαια με σκορ 0-1, στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και να κάνει ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα της Νίκαιας, είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ.

Μάλιστα, η Νίκαια έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 60’ όταν ο Μπούκας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ όταν ο Μίμης Τσακμακίδης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κολοβός με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Αργυρούλη.

Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την ομάδα της Λάρισας να έχει πλέον 40 βαθμούς και να ελπίζει ακόμη περισσότερο.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Ακρίβος, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Καραμπούζης, Ψαρούλης, Μπακαρτζής(5’ Γκατζούλης Δ. λ.τ.), Γκατζούλης Λ.(50’ Μπούκας), Σβερκούλης, Νούσιος(50’ Χρηστίδης), Χριστοδούλου.

Απόλλων Λάρισας(Νίκος Αργυρούλης): Μπακαρός, Σάλα, Σούλι, Εμμανουήλ, Ραμπέλι, Παππάς, Τσακμακίδης(90’ Παπαδάμος), Αντωνόπουλος, Καρβούνης(85’ Τασιόπουλος), Κολοβός, Βακαλάς(70’ Γερονάτσιος).