Βαθμολογία

Διπλό παραμονής για τον Σμόλικα

Αρκετά σημαντικό διπλό, αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία κατάφερε να πάρει ο Σμόλικας Φαλάνης, που κέρδισε με σκορ 0-1 το Αβέρωφ μέσα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ και απείλησαν κυρίως με τους Κίτσιο, Λισγάρα, Μπάρδα και Τσαντζαλή να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι στο 8ο λεπτό απείλησαν με σουτ του Μπαρούτα να περνάει άουτ.

Στο 15’ ο Σμόλικας άνοιξε το σκορ όταν μετά από συνεργασία Τσιρόπουλου και Μπαρούτα, η μπάλα κατέληξε στον Κόκρα που έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου απείλησε στο 70’ όταν ο Μπουρονίκος απέκρουσε σουτ του Τανάγια Γ., ενώ δέκα λεπτά αργότερα έγινε το ίδιο σε σουτ του Τσιρόπουλου.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Μπουρονίκος, Κλεισιάρης, Μιχαήλ, Περδίκης, Λισγάρας, Βαΐτσης(70’ Καφφές Στ.), Καψάλης, Κίτσιος, Νινόπουλος(50’ Τσαντζαλής), Μπάρδας, Ταρταμπούκας(75’ Σουλούκος).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Λιάνος(60’ Αντωνίου), Νεστορίδης, Ρούμπος, Δολιάνης, Κολοβός, Μπαρούτας, Κόκρας(60’ Τανάγιας Χρ.), Τανάγιας Γ., Τσιρόπουλος, Πατσής(70’ Θάνος).