Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ηρακλή Χάλκης

Διπλό κατάφερε να πάρει μέσα στο Αργυροπούλι ο Ηρακλής Χάλκης επικρατώντας με 0-1 της τοπικής Δόξας και παρέμεινε έτσι μόνος του δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί, ενώ η ομάδα της Χάλκης ήταν αυτήν που μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Ρέψης έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Παπαδημητρίου.

Στην συνέχεια η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Νίκο Κουσιώρα, Καφφέ, Ρέψη, Τζατζάκη και Δημόπουλο, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος το Αργυροπούλι ανέβασε τον ρυθμό του και έπαιξε καλύτερα. Στο 82’ μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Τζανέκας σημάδεψε το δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κόκκορας βγήκε τετ α τετ αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ, με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι και το τέλος.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Σουλιώτης, Σκούπρας, Μεσημέρης, Χατζής, Κόκκορας, Γκατζούλης, Τσούτσας Αλ.(80’ Τσούτσας Β.), Τσιάγκος(75’ Τζανέκας), Ντιντόκας(70’ Μπούρας).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Κ.(75’ Πρίφτης), Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ.(25’ Δημόπουλος, 75’ Τζατζάκης), Παπαδημητρίου, Ρέψης, Μάνης.