Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για το Βλαχογιάννι

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Δόξα Βλαχογιαννίου, που μετά την ήττα της από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 2-0 και έτσι πλέον συγκατοικεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το Αβέρωφ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιόλιου, που έκανε το 1-0. Στην συνέχεια ο Φιλοκτήτης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαλαμπύρας, αλλά ο Χαλκιάς ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να αποκρούσει.

Στο δεύτερο μέρος, το Βλαχογιάννι έχασε από πολύ νωρίς σημαντική ευκαιρία, όταν ο Κοντοθανάσης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γεωργούλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δύο ευκαιρίες με τον Λάιο στο 60’ και το 65 να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, το Βλαχογιάννι έκανε το 2-0 στο 68’ όταν ο Αλεξίου βρήκε με πάσα τον Λιόλιο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Κόκας, Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(78’ Αναγνώστου), Ξεφτέρης(70’ Σεΐζης), Τασιούλης, Γκουρομπίνος(80’ Σγουραλής).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Σελήνης, Πενίκης, Κατσιάνος, Παπαηλίας(70’ Γκουντάρας), Μούμος, Σενκάι(85’ Πασιάς Δ.), Κορδαλής, Δαλαμπύρας(80’ Καραμπάλιος), Λάιος.