Βαθμολογία

Τρίποντο με ανατροπή για τον Φαλανιακό

Νίκη με ανατροπή κατάφερε να πάρει ο Φαλανιακός, που επικράτησε μέσα στην έδρα του της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 2-1 και έφτασε τους 52 βαθμούς. Μάλιστα, η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα με ανατροπή μιας και βρέθηκε να χάνει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με 0-1.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 8ο λεπτό ο Λιούσκας μετά από προσωπική ενέργεια τροφοδότησε τον Σμπουρόπουλο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στην συνέχεια, το Καλοχώρι που ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες, με τους Λιούσκα, Μάρκου Κ. και Σαμπάνη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φαλανιακός ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά και την πλήρη ανατροπή. Συγκεκριμένα, στο 70’ ο Πολύζος με κεφαλιά στο παραθυράκι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπλέντι με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Παύλου(78’ Φραγκογούλας), Πανταζής, Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου(80’ Κόκκινος), Μπλέντι, Σαχίνι, Μανακούσιος, Παπαδόπουλος(85’ Γωγάκος).

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Καραΐσκος, Λίτσιος, Σαΐτης, Έξαρχος(77’ Μούμος), Σπυρόπουλος, Σαμπάνης(80’ Λίταινας), Μάρκου Κ., Λιούσκας.