Βαθμολογία

Mιλά για το πρόβλημά του

Έδωσε τη δική του μάχη και βγήκε νικητής. Ο Σώτης Βολάνης παραδέχεται στην «Espresso» για πρώτη φορά ότι αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα αλκοολισμού, σε σημείο μάλιστα που θα μπορούσε να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του. «Το ξεπέρασα με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς μου και του φύλακα-αγγέλου μου, του προσωπικού μου γιατρού, που με ταρακούνησε λέγοντάς μου ''Ή σταματάς τώρα το ποτό ή πεθαίνεις"».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε εκπομπές και σόου σχολιάστηκαν όχι με τα καλύτερα λόγια, αφού ο καλλιτέχνης βρισκόταν -σε πολλές περιπτώσεις- υπό την επήρεια του αλκοόλ, με αποτέλεσμα να φέρνει σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές του. Όταν κατάλαβε ότι η δημόσια εικόνα του κινδυνεύει ανεπανόρθωτα από τα απανωτά φάουλ, σταμάτησε να εμφανίζεται και απομονώθηκε, ώστε να αντιμετωπίσει κατάματα το πρόβλημά του.

Ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του, εκτός από τον γιατρό του, ήταν ο Νίκος Καρβέλας. Μάλιστα, ήταν εκεί όταν τα πράγματα για τον Σώτη Βολάνη ήταν πολύ δύσκολα, όταν ο αλκοολισμός είχε «καταλάβει» εξολοκλήρου τον τραγουδιστή. Ο συνθέτης, προκειμένου να τον βοηθήσει -κι ενδεχομένως να τον απομακρύνει από το πρόβλημα- του είχε γράψει πριν από τέσσερα χρόνια το τραγούδι «Με ισοπέδωσες», ενώ φρόντιζε να του συμπαραστέκεται όταν τα πράγματα γίνονταν δύσκολα. Τον είχε εντάξει στον φιλικό κύκλο του και μάλιστα ο Σώτης ήταν ένας από τους καλεσμένους στον γάμο του μουσικού με την Αννίτα Πάνια, το 2010...

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Πηγή: zougla.gr