Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία ο Τύρναβος ενόψει Πιερικού

Στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου διεξήχθει την Παρασκευή η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση εξασκήθηκαν στα τελειώματα των φάσεων και το σημερινό πρόγραμμα ολοκλήρωσε η τακτική, το οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο και η αποκατάσταση. Το Σάββατο θα ανακοινωθεί και η αποστολή μετά το τέλος της προγραμματισμένης πρωινής προπόνησης που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πιερικό.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πιερικό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14.

Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ 

Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€

Θύρα 3 κεντρική 15€

*Μαθητικό εισιτήριο 5€ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5€ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πρίν την έναρξη του αγώνα.Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους απο τα εκδοτήρια του σταδίου.