Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Μίλησα για παράδοση της ομάδας και όχι για αποχώρηση»

Συμβουλή προς τον κύριο Όλιβερ. Όχι επαγγελματική, γιατί γι’ αυτό υπάρχει ο πατέρας του. Μια συμβουλή φιλική, αν μου το επιτρέπει. Κύριε Όλιβερ, θα πρέπει να αλλάξετε διερμηνέα, γιατί εγώ μίλησα για ΠΑΡΑΔΟΣΗ της ομάδας και όχι για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. Είναι δύο εντελώς διαφορετικές λέξεις και έννοιες, από τις οποίες προκύπτει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα. Όσο για την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ΑΕΛ δεν έχει κρίσιμα ή ασήμαντα παιχνίδια. Η ΑΕΛ, όταν μπαίνει στο γήπεδο, είναι πάντα ΑΕΛ και βλέπει όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο τρόπο. Αυτό δεν σας το έμαθε κανείς;

Για την ομάδα μας

Μιλώντας για την ομάδα  μας, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται εδώ, σέβονται τη φανέλα που φοράνε και δεν χρειάζονται υποδείξεις ή παρεμβάσεις τρίτων. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στον αυριανό αγώνα, όπως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε αγώνα της ΑΕΛ, τιμώντας τα χρώματά της. Το μόνο που χρειάζονται είναι να νιώσουν την έμπρακτη στήριξη του κόσμου. Να είναι σίγουροι όλοι, ότι η ομάδα θα προχωρήσει στον σωστό δρόμο.

Ευάγγελος Πλεξίδας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω των τελευταίων γεγονότων και εν αναμονή των εξελίξεων, η προγραμματισμένη για απόψε (Παρασκευή 21/3, 20:30) συνέντευξη Τύπου του κου Ευάγγελου Πλεξίδα, αναβάλλεται. Για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.