Βαθμολογία

Nτόρτμουντ: Τραυματίστηκε και ο Σμέλτσερ

Αυξάνεται αντί να μειώνεται ο αριθμός των τραυματιών στην Ντόρτμουντ, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα πως ο διεθνής αμυντικός Μάρτσελ Σμέλτσερ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στους προσαγωγούς προς το τέλος της χθεσινοβραδυνής ήττας 2-1 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αποτέλεσμα που χάρισε στην Μπορούσια την πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Σμέλτσερ αναμένεται να χάσει και τα δύο παιχνίδια για τους «8» της διοργάνωσης (σ.σ. οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 1-2 Απριλίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 8-9/4), ενώ ενδέχεται να μείνει εκτός «μάχης» και για τον πρώτο ημιτελικό (22-23 Απριλίου), εάν προκριθεί η ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόρτμουντ, η οποία παλεύει για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Μπουντεσλίγκα, στερείται των υπηρεσιών των Ιλκάι Γκιντογάν, Σβεν Μπέντερ, Νέβεν Σούμποτιτς και Γιάκουμπ Μπλαζικόφσκι, ενώ από το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι απουσίασε και ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος όμως αναμένεται να επιστρέψει για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με το Ανόβερο.

Πηγή: zougla.gr