Βαθμολογία

Αλλαγές στην ενδεκάδα και γεύμα συσπείρωσης!

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΛ (Ρούσση – Σιάκκα) αναγκάζουν τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει του ματς με τον Οικονόμο το προσεχές Σάββατο. Η αλήθεια είναι πως με τον ερχομό του νέο προπονητή άλλαξε και το στυλ προπόνησης αλλά και η έντασή της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλουν οι παίκτες κάποιο χρόνο να μπορέσουν να εφαρμόσουν τα όσα τους λέει και παράλληλα να προσαρμοστούν και στο νέο γήπεδο όπου κάνει προπόνηση η ομάδα στο Ελευθεραί.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τις τελευταίες ημέρες έχει επέλθει μια σχετική ηρεμία στην ομάδα αφού σίγουρα τα όσα έγιναν διοικητικά δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Ο κ. Τζαναβάρας πάντως εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ασχολείται πολύ και με την ψυχολογία των παικτών αφού μιλάει με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά προσέχει πολύ και την διατροφή τους, ενδεικτικό του επαγγελματισμού του. Αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, εδώ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν μάλλον στην τελευταία προπόνηση.

Την Πέμπτη έδειξε λίγο – πολύ τα πλάνα του για το ματς με τον Οικονόμο. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σικαλιάς, στο κέντρο της άμυνας μόνος σίγουρος είναι ο Κωτσιόπουλος, ενώ παρτενέρ του θα είναι η ο Σαββίδης ή ο Ρούσσης (εάν είναι έτοιμος). Δεξιά θα ξεκινήσει ο Καρανίκας και αριστερά ο Μήτσης. Στη μεσαία γραμμή δεδομένη είναι η παρουσία του Νεμπεγλέρα ενώ δίπλα του θα ξεκινήσει μάλλον ο Τσεμπερίδης, αν και «παίζει» και η περίπτωση του Πατινιώτη. Στα άκρα θα είναι οι Πλιάγκας και Μπλέντι ενώ μπροστά οι Γκούρτσας και Στεφανίδης.

Γεύμα συσπείρωσης πριν το ματς…

Μετά την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ και λίγο πριν το ματς του Σαββάτου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές αλλά και άτομα από την διοίκηση της ΑΕΛ παρουσία και του προέδρου κ. Νίκου Μπαλατσούκα βρέθηκαν όλοι μαζί σε γεύμα συσπείρωσης πριν την αναμέτρηση, στο «Ελιξήριο». Το κλίμα ήταν πολύ καλό και άπαντες είναι έτοιμοι να κάνουν μια νέα αρχή και να αφήσουν στο παρελθόν τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις που συνδυάστηκαν και από άσχημα αποτελέσματα.