Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Οικονόμου ενόψει ΑΕΛ

Ο πρώτος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας υποδέχεται τον δεύτερο ή αλλιώς ο δεύτερος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρώτο, στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της χρονιάς για τους 2 εκπροσώπους του Λαρισινού ποδοσφαίρου στον όμιλο.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

ΑΕΛ και Οικονόμος Τσαριτσάνης διασταυρώνουν τα ποδοσφαιρικά τους ξίφη το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαρτίου, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού φιλάθλων του νομού και όχι μόνο, μιας και το παιχνίδι αναμεταδίδεται ζωντανά και από την τηλεόραση.

Οι 2 ομάδες προηγούνται από την αρχή της φετινής σεζόν στον όμιλο, με την ΑΕΛ να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και την Τσαριτσάνη να βρίσκεται σταθερά γαντζωμένη στη 2η θέση, αποτελώντας την έκπληξη του ομίλου.

Όσον αφορά την προετοιμασία καθώς και το αγωνιστικό κομμάτι στο στρατόπεδο των «πρασίνων», τα πράγματα εκεί κυλάνε αρκετά ομαλά, με την ομάδα της Τσαριτσάνης να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ο τεχνικός Κ. Κατσάρας στη διάθεσή του για το Σάββατο όλους τους παίχτες καθώς δεν υπάρχουν τιμωρίες ούτε τραυματισμοί (μέχρι στιγμής).

Η προπόνηση της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας ενώ η σημερινή και αυριανή προγραμματίσθηκαν να γίνουν στο «Γ. Μητσιμπόνας» της κωμόπολης.

Στον πρώτο γύρο, η συνάντηση των 2 μονομάχων διεξήχθη στον Τύρναβο, κερδίζοντας η ομάδα της Τσαριτσάνης την ΑΕΛ με σκορ 1-0. Το Λαρισινό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Οικονόμο ορίστηκαν από την ΕΠΟ να διευθύνουν οι κ Μηλιάδης, Παπαναστασίου και Αϊναλής, του συνδέσμου Μακεδονίας.

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου και την πορεία γενικά της ομάδας της Τσαριτσάνης, έκανε στο athleticlarissa ο κεντρικός αμυντικός του Οικονόμου Λάζαρος Κουμπούρας, λέγοντας: «Σεβόμαστε την ΑΕΛ σαν ιστορία και σαν ομάδα, είναι η μεγάλη ομάδα του νομού με την πορεία και την αξία της οποίας πολλά παιδιά που συσχετιζόμαστε με το χώρο, γαλουχηθήκαμε και αγαπήσαμε. Για την αναμέτρηση όμως του Σαββάτου, η ΑΕΛ αποτελεί για μένα και τους συμπαίχτες μου έναν αντίπαλο, σημαντικό και πολύ υπολογίσιμο, τον οποίο θα παίξουμε σαν ίσος προς ίσο, με σκοπό να φθάσουμε στο θετικό για μας αποτέλεσμα.

Σεβόμαστε, όμως δεν φοβόμαστε την ΑΕΛ, παίζοντας για τη δική μας αξία και ιστορία. Εκτιμώ πως το Σάββατο θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο θα προσφέρει ποιότητα και θέαμα στο πολυπληθές κοινό που θα το παρακολουθήσει. Θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, ο 1ος εναντίον του 2ου και θέλω να πιστεύω πως όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως αρμόζει, κερδίζοντας πάνω απ’ όλα το Λαρισινό  ποδόσφαιρο.

Σαν ομάδα είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Ο αρχικός στόχος της παραμονής στην κατηγορία φαίνεται πως επιτεύχθηκε, πραγματοποιώντας αξιόλογη και ικανοποιητική πορεία όλη τη χρονιά. Εδώ πλέον που φθάσαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, βλέποντας με θετικό μάτι το πλασάρισμα στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που πιστεύω ότι δικαιούμαστε. Εύχομαι στην ΑΕΛ να πραγματοποιήσει τους δικούς της στόχους, κατακτώντας το πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας κατηγορία».