Βαθμολογία

Να πέσουν οι τόνοι

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΛ και την τύχη της ομάδας όταν με το καλό ανεβεί στην Β’ Εθνική και χρειαστεί να μετατραπεί σε ΠΑΕ. Μάλιστα, υπάρχει η εντύπωση πως ο κόσμος της ΑΕΛ έχει χωριστεί σε «στρατόπεδα», αυτών που από την μία θέλουν νέο αφεντικό της ομάδας τον φετινό της χρηματοδότη, Βαγγέλη Πλεξίδα και των άλλων που προτιμούν την λύση του Ισπανού επενδυτή, Λουίς Όλιβερ, ο οποίος κατέθεσε την πρόταση του για να μπει στην εκλογική διαδικασία και περιμένουμε να μάθουμε αρκετά σχετικά με τον φάκελό του…

Σίγουρα, ο κύριος Πλεξίδας, βοήθησε αρκετά αυτήν την δύσκολη χρονιά στην Γ’ Εθνική και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί καθώς έβαλε χρήματα σε κάτι που ουσιαστικά δεν του ανήκει, ωστόσο υπέπεσε και σε λάθη όλο αυτό το διάστημα, σε μια χρονιά ιδιαίτερα εύκολη για την ομάδα, βάση των αντιπάλων που αντιμετώπισε.

Από την άλλη, η περίπτωση του Ισπανού επενδυτή, μας είναι σχεδόν άγνωστη μιας και ο άνθρωπος τώρα τελευταία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην χώρα μας και φυσικά μετά τα λάθη προηγούμενων ετών, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας, είναι πιο επιφυλακτικοί απέναντι στον οποιονδήποτε.

Η ουσία όμως, βρίσκεται αλλού. Στο ότι η ομάδα έχει μπροστά της αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς υπάρχουν ακόμα 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με όλη αυτήν την αβεβαιότητα για το μέλλον που πλανάται στην ατμόσφαιρα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν έχουν καθαρό μυαλό να κάνουν την δουλειά τους και έτσι η ΑΕΛ να ανέβει και μαθηματικά στην Β’ Εθνική. Σε αυτό, να προστεθεί και το ότι το τελευταίο διάστημα η «Βασίλισσα» έχει κάνει μια αγωνιστική «κοιλιά» παραχωρώντας ισοπαλίες και χάνοντας από ομάδες που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί της, τόσο σε επίπεδο ποιότητας του ρόστερ, όσο και σε επίπεδο ιστορίας και αναγνωρισιμότητας.

Εμείς, αυτό που θέλουμε ως συντακτική ομάδα του athleticlarissa.gr είναι να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές των υποψηφίων επενδυτών, καθώς οι ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, μόνο κακό κάνουν αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή στην ψυχολογία των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, πριν από ένα παιχνίδι μάλιστα απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που καλώς ή κακώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις έξι βαθμούς διαφορά από την ΑΕΛ. Ας βγει η ομάδα πρώτα κατηγορία και στην συνέχεια θα υπάρχει όλος ο χρόνος για κριτική και απαντήσεις.