Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 19 Μαρτίου 2014

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον προπονητή της ομάδας Δάφνη Γλαύκης επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή της απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στον αγώνα της ομάδας του, την 15 Μαρτίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα  του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων, αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

Στους εκπροσώπους των ομάδων Δόξα Ομορφοχωρίου, Πελασγιώτιδα, Ελευθεριακός, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 31 Μαρτίου 2014), για την συμπεριφορά που επέδειξαν στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Δήμητρα Αγιάς, η οποία στον αγώνα της 15ης Μαρτίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα του Ροδιακού, δεν προσκόμισε στον διαιτητή την  υποχρεωτική κάρτα πάγκου προπονητή, δόθηκε διορία 20 ημερών (ύστερα από απόφαση του Δ.Σ, της Ένωσης), προκειμένου να συμμορφωθούν με τα όσα επιβάλλει το άρθρο 7, παρ. 1 του Κανονισμού Προπονητών της ΕΠΟ.

Στην ομάδα Ελευθεριακός επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 16/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Προοδευτική Ανάβρας.

Στην ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 16/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Στην ομάδα Πελασγιώτιδα επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 15/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Ανθούπολη.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ., Δόξα Ομορφοχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΒΕΡΓΗΣ Ι., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΜΥΡΛΗΣ Α., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΛΙΑΓΚΑΣ Δ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ Ζ., Κίσσαβος Συκουρίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ Γ., Συκέα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΙΖΑΚΗΣ Θ., Όλυμπος Αιγάνης, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΕΒΑΣ Δ., Πρωτέας Αχιλλείου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΤΖΙΟΥΡΑΣ Α., Ελευθεριακός, 2η κίτρινη, εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

KARAFILI A., Προοδευτική Ανάβρας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ Σ., Ελευθεριακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ Γ., Καλαμάκι, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, εξύβριση διαιτητή, 6 αγωνιστικές και 60 ευρώ

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Κ., Αετός Αμυγδαλέας, αγωνιστικός αποκλεισμός για 30 μέρες (μέχρι 18 Απριλίου), για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με τον Λαρισαϊκό, την 15 Μαρτίου 2014, στον οποίο παραβρέθηκε σαν φίλαθλος.

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.