Βαθμολογία

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ποδηλατικού ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός συμμετείχε την Κυριακή 16-3 στο διασυλλογικό  αγώνα (ΜΤΒ) με ποδήλατα βουνού που διεξήχθη στο Μεγαλόβρυσο Λάρισας. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη και οι αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ έκαναν πολύ καλή εμφάνιση,  κερδίζοντας καλές θέσεις. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Γυναικών

1η θέση Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα

Κατηγορία  Μίνι

1η θέση Δαλαβίκας Παναγιώτης

4η θέση Δαλαβίκας Κυριάκος

Κατηγορία Παμπαίδων

7ος Κολέτας Παναγιώτης

13ος Χατζής Βασίλης

15ος Συράκης Νίκος

Ο Ποδηλατικός ΑΣ Πηνειός συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τους εύχεται καλές επιδόσεις και επιτυχίες  και στον επόμενο αγώνα που ακολουθεί, το Πρωτάθλημα Κεντρικής  Ελλάδος  δρόμου στις μικρές κατηγορίες που θα διεξαχθεί στις 29- 30 Μαρτίου στη Λάρισα.

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές στις κατηγορίες ανδρών Γυναικών και Μάστερ ετοιμάζονται να συμμετέχουν  σε δύο από τους μεγαλύτερους αγώνες της αγωνιστικής χρονιάς, στο Διεθνή Γύρο Μέγας Αλέξανδρος που θα διεξαχθεί στη Θες/ νίκη καθώς και στο 37ο καθιερωμένο αγώνα δρόμου στα Καλάβρυτα.

Να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ λειτουργεί Σχολή Ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και τις συγκινήσεις που κρύβει. Στόχος της Σχολής είναι να αποκτήσουν τα παιδιά  τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις γύρω από το ποδήλατο και την τεχνική του καθώς και να μάθουν σωστή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά, που θα τους επιτρέψουν να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.

Όσα αγόρια και κορίτσια ενδιαφέρονται για την ποδηλασία αγωνιστική και ερασιτεχνική, μπορούν να εγγραφούν στη Σχολή. Εγγραφές στο Σύλλογο γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι μικροί αθλητές  θα αγωνίζονται, αν το επιλέξουν, σε αγώνες δρόμου ή βουνού στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων -παγκορασίδων, παίδων- κορασίδων, εφήβων- νεανίδων. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε Δευτέρα -Τετάρτη στις 3.15 με ραντεβού στο Α.Τ.Α.  και κάθε Σάββατο στις 11.00 στο Α.Τ.Α.

Πληροφορίες για ενημέρωση στα τηλέφωνα 6974705055, 6944255177. Προπονητές  Αργυράκος  Αντώνης, Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα.