Βαθμολογία

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Δωτιέα

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας έχει μπροστά του ο Δωτιέας Αγιάς, που καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νάουσα θέλοντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διασφαλίσει την παραμονή της ομάδα στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Δωτιέα δεν θα έχει στην διάθεση του λόγω καρτών τους Τσιανάκα και Ντακούλα, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του τερματοφύλακα της ομάδας Βασίλη Μάλτζαρη. Από την άλλη, στην αποστολή θα συμμετέχει ο Λώττας, που επέστρεψε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της ομάδας, Σωτήρη Αντωνίου, αυτός δήλωσε τα εξής: «Το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Χαλκίδα, ήταν αρκετά δύσκολο αφού παίζαμε αντίπαλοι με μια ομάδα που πάει για την σωτηρία της και είχε κλειστή άμυνα. Εμείς προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα τους και να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Από εκεί και πέρα, όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για εμάς είναι ντέρμπι καθώς το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει μια άγρια ομορφιά. Εμείς όλα τα παιχνίδια είτε εντός έδρας είτε εκτός θα τα αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι. Εκτός έδρας πιστεύω ότι παίζουμε καλύτερα, διότι έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία και η πίεση του κόσμου είναι λογικό να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας αφού θέλουν κι αυτοί να σωθούν. Εμείς θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο πιστεύω ότι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».