Βαθμολογία

Μπάγερν: Επέκταση συμβολαίου στον Ρόμπεν

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε επέκταση συμβολαίου στον Άριεν Ρόμπεν. Το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοεπιθετικού έληγε το 2015, όμως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν για άλλα δύο χρόνια.

Ο Ρομπέν στις δηλώσεις του ανάφερε: «Είμαι χαρούμενος που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσω να κατακτώ τίτλους με την Μπάγερν. Είμαι τώρα πέντε χρόνια στο Μόναχο και τώρα θα είμαι για άλλα τρία χρόνια μετά την επέκταση του συμβολαίου. Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη ένδειξη πόσο χαρούμενη είναι η οικογένειά μου και πως αισθάνομαι με την παρουσία μου εδώ, παίζοντας για αυτόν τον σύλλογο και με αυτή την ομάδα. Κοιτάω το μέλλον και να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με την Μπάγερν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, υποστήριξε: «Ο Άριεν (Ρόμπεν) είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στην Μπάγερν, και όχι μόνο στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ. Ο Άριεν είναι ένα σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας και θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια».