Βαθμολογία

Επιστροφές και απουσίες στον Τύρναβο

Απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης μετά το διήμερο ρεπό για την ομώνυμη ομάδα.
Το πρόγραμμα περιείχε χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης, παιχνίδια με μπάλα και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας και χαλάρωμα.

Μετά απο απουσία λίγων ημερών επέστρεψε σήμερα και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα ο Χρήστος Ντάλλας. Επίσης μετά τον τραυματισμό του ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο ακολούθησε και ο Δημήτρης Σιάτρας.

Απόντες απο την προπόνηση οι Γεωργίου και Νταντίδης λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ενώ προληπτικά αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν και οι Τέλλος, Καραμανλής και Κανούλας χωρίς όμως η κατάσταση τους να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Άπαντες ευχήθηκαν στον Άγγελο Διγκόζη για τα γεννέθλια του με τον κόουτς να ευχαριστεί και να ετοιμάζει κάτι νόστιμο...μετά το τέλος της αυριανής προγραμματισμένης προπόνησης. Τέλος ο Κώστας Σκούπρας θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Πιερικό λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε.