Βαθμολογία

Σαμπάνης & Πρέλεβιτς μαζί...

Μετά από τη ρομαντική απόδρασή τους στα Χανιά, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς πραγματοποίησαν ένα ταξίδι- αστραπή στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της πόλης και αν και είναι μόλις μερικούς μήνες μαζί, ήδη οι κοντινοί τους άνθρωποι θεωρούν πως αυτή η σχέση έχει μέλλον και γιατί όχι μπορεί σύντομα να τους οδηγήσει και στο επόμενο βήμα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Άννας Πρέλεβιτς, Νένα με την οποία είναι πολύ δεμένες. Η Νένα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες έχουν πολύ καλή σχέση, καθώς καθ’όλη τη  βόλτα τους ήταν ιδιαίτερα εύθυμοι και χαλαροί μεταξύ τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι περίπου 3,5 μήνες μαζί,  έκανε τη βόλτα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μαζί του ήταν και η μαμά της Άννας, Νένα. Καθόλη τη διάρκεια της βόλτας τους μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα εύθυμοι. Το ίδιο σαββατοκύριακο, οφωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να ανταλλάσει καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

Πηγή: govastileto.gr