Βαθμολογία

Aνέβαλε την περιοδεία του

Το υπόλοιπο της περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ανέβαλαν οι Rolling Stones μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, Λόρεν Σκοτ. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, και, όπως όλα δείχνουν, έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Ο Μικ Τζάγκερ «παλεύει να καταλάβει» πώς είναι δυνατόν η 49χρονη να τερμάτισε η ίδια τη ζωή της. Το συγκρότημα θα έδινε έξι συναυλίες στην Αυστραλία, με την πρώτη σήμερα, και μία στη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο. «Με μεγάλη θλίψη και απογοήτευση» ανακοίνωσαν την αναβολή των συναυλιών τους, αναζητώντας νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους.

«Ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Charlie Watts και ο Ronnie Wood θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους θαυμαστές τους για τη στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και εκφράζουν την ελπίδα να καταλαβαίνουν τους λόγους της αναβολής αυτής», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Ο Τζάγκερ, δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία της Σκοτ στην προσωπική του σελίδα στο facebook και  έγραψε: «Παλεύω να καταλάβω πώς η αγαπημένη μου και καλύτερη φίλη μου έδωσε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά ωραία χρόνια μαζί και κάναμε ωραία τη ζωή μας για εμάς. Ήταν μια σπουδαία παρουσία και ένα σπουδαίο ταλέντο, που είχε πολλούς θαυμαστές - και εμένα ανάμεσά τους. Έχω συγκινηθεί από το φόρο τιμής που της αποδίδουν οι άνθρωποι, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, Μικ».