Βαθμολογία

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Κουρτεσιώτης

Σε επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό και αφαίρεση οστικού τεμαχίου από τον επικεφαλής του ιατρικού team της ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Μπασδέκη υποβλήθηκε σήμερα στο θεραπευτήριο «Ιασώ Θεσσαλίας» στην Λάρισα ο Κώστας Κουρτεσιώτης.

Ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Κατόπιν όλων των απαραίτητων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι πάσχει από κάκωση επιγονατίδας με απόσπαση μικρού οστικού τεμαχίου επιιγονατίδας και εμπλοκή γόνατος.

Ο Κώστας Κουρτεσιώτης μετά από συνεργασία του κ. Μπασδέκη με τα μέλη του φυσικοθεραπευτικού team της ομάδας μας κ.κ Κατσαρό, Γκανάτσιο και Πάππα αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σταδιακής επανένταξης με προβλεπόμενο χρόνο επανόδου τις 8 εβδομάδες.

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ομάδας μας. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιατρό ορθοπεδικό κ. Σιτρά συνεργάτη του κ. Μπασδέκη και την αναισθησιολόγο κ. Καντή για τη πολύτιμη συμβολή τους καθώς επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό του θεραπευτήριου «Ιασώ Θεσσαλίας» για τις άψογες υπηρεσίες που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.