Βαθμολογία

Εγκαινιάστηκε νέο Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Λάρισα

Την Τρίτη 18/3 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΠΡΟΠΟ στην Ηρώων Πολυτεχνείου 231 και Άρεως Μάρνης γωνία (έναντι ΑΤΑ). Το υπερσύχρονο κατάστημα ανήκει στον κ. Σπύρο Ψύρρα, γνωστό επιχειρηματία καθώς διατηρεί στον Αμπελώνα εδώ και πολλά χρόνια την γνωστή επιχείρηση «EUROSAL».

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο κ. Ψύρρας είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, έτσι λοιπόν πολλοί φίλοι και γνωστοί παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Μετά από τον καθιερωμένο αγιασμό, υπήρχαν πολλά και νόστιμα εδέσματα καθώς και αναψυκτικά και ποτά για τους παρευρισκόμενους. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν εκεί ο πολύ καλός του φίλος κ. Νίκος Αγριόδημος που είναι και πρόεδρος του Αμπελώνα, ο κ. Καρέλιας (γνωστός επιχειρηματίας της Λάρισας) καθώς και ο κ. Μαστροδήμος από την ΕΠΣΛ.

Την επιχείρηση του πρακτορείου προπό θα αναλάβει η σύζυγος του κ. Ψύρρα, κυρία Νικολέτα. Όπως τους ευχήθηκε και ο ιερέας που έκανε το αγιασμό να έχουν καλές δουλειές και να πέσει και ο πρώτος λαχνός στο πρακτορείο τους, ώστε να πάρει αίγλη το κατάστημά τους.

Και εμείς από το athleticlarissa.gr τους ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντοτε το πρακτορείο τους να δίνει κέρδη στους πελάτες τους.