Βαθμολογία

Ο ευαίσθητος Χατζηγιάννης

Είναι άνθρωπος των άκρων, οι έρωτες του υπήρξαν «μοιραία λάθη» και του αρέσει που μεγαλώνει; Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά και παραδέχεται στο περιοδικό ΙnStyle αν είναι ευαίσθητος και ρομαντικός αλλά και τι δεν του αρέσει να φορά η σύντροφός του.

«Υπήρξα άνθρωπος των άκρων στις σχέσεις. Δεν θα μπορούσα να ξαναφτάσω εύκολα εκεί» παραδέχεται ο τραγουδοποιός και προσθέτει: «Δεν τους θυμάμαι τους έρωτες του παρελθόντος. Δεν με απασχολούν. Δεν ήταν, μάλλον τόσο δυνατοί, ώστε να θεωρηθούν  “μοιραία λάθη”».

Όσον αφορά στο αν του αρέσει που μεγαλώνει, εκείνος απαντά: «Προσπαθώ να το δεχτώ με τον πιο γενναίο τρόπο. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις και να χάνεις τη δύναμη και την ορμή σου».

Είναι ρομαντικός όμως; Τι λέει ίδιος; «Ρομαντικός δεν είμαι. Τα ρομαντικά συνήθως τα κοροϊδεύω. Ευαίσθητος είμαι, με την έννοια της κατανόησης».

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκαλύπτει τι δεν του αρέσει να φορά η σύντροφός του: «Δεν μου αρέσουν τα χαμηλά τακούνια, την προτιμώ με τακούνια. Μου αρέσει να είναι θηλυκό».

Πηγή: govastileto.gr