Βαθμολογία

Ομάδα θαύμα οι νέοι του Τυρνάβου!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους νέους του Τυρνάβου που επικράτησαν με σκορ 1-2 επί του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Απόλλωνα.
Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τούρβατσιου έδειξαν για ακόμη μια φορά οτι δεν τους απασχολεί ούτε η έδρα που αγωνίζονται ούτε ποιός είναι ο αντίπαλος.
Δεν πτοήθηκαν όταν ο Απόλλων άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Πουρζιτίδη και δείχνοντας το πνεύμα νικητή που τους διακατέχει από την αρχή της σαιζόν κατάφεραν στην επανάληψη να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φύγουν νικητές από την Θεσσαλονίκη. Με γκολ του Παπαχρήστου στο 50' έπειτα από έξοχη μπαλιά του Λίταινα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια και επτά λεπτά αργότερα στο 57' ο Δημολιός έχοντας πλάτη στο τέρμα με δυνατό γυριστό σουτ έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των κυανέρυθρων που είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε αγωνιστικούς χώρους με χόρτο. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται ότι χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού πήρε ο Πέρπερας.

Η νίκη αυτή αποκτά χαρακτήρα θριάμβου αν αναλογιστεί κανείς οτι ο Απόλλων ήταν αήττητος για 17 αγωνιστικές και συνεχίζει να είναι πρώτος κάνοντας 2 συνεχόμενες ήττες, την προηγούμενη εβδομάδα στην Δράμα και τώρα εντός έδρας απο τον Τύρναβο που αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Τύρναβος 2005 (Κώστας Τουρβάτσιος): Παναγιώτου, Ντογκούλης, Καραστέργιος, Παυλόπουλος, Ζιώγας, Ντιντής, Λίταινας, Τσακνάκης, Βογιατζής, Δημολιός, Παπαχρήστος. Αγωνίστηκαν και οι Χαρισούλης και Πέρπερας όπως προαναφέραμε.