Βαθμολογία

Φιλική νίκη της ΑΕΛ

Νίκη με σκορ 4-0 κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το απόγευμα της Δευτέρας, όπου συμμετείχαν ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών, αλλά και κάποιους από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και περιόρισε στο μισό γήπεδο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Τσακμακίδη, που δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι ιδιαίτερο απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανωτέρου επιπέδου.

Το σκορ για την ΑΕΛ άνοιξε στο 10ο λεπτό, όταν ο Πατινιώτης έβγαλε μια σέντρα και ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε το 1-0. Στο 16’ ο Καρακατσάνης με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους «Βυσσινί» κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα το τρίτο γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 42ο λεπτό όταν ο Καρακατσάνης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κωτσιόπουλος από κοντά σημείωσε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος οι τεχνικοί των δύο ομάδων πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να περνάει στο παιχνίδι πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τελικά, το 4-0 σημειώθηκε στο 82’ με ένα φανταστικό σουτ του Αγρόδημου από το ημικύκλιο της περιοχής.

ΑΕΛ(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Καρακώστας, Αγτζίδης, Καρανίκας, Κορομηλάς, Κωτσιόπουλος, Σαββίδης, Κουλίδης, Πατινιώτης, Καρακατσάνης, Μπουσινάκης, Γαρυφαλλόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν: Παπαγιάννης, Αγρόδημος, Τζουμάκης, Δίχρης, Βαγενάς, Παπακώστας, Σπύρου, Μεμάι.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Μπατζέλας, Κολλάτος, Νίτσας, Σουλτούκης, Μηνάς, Παπαμάνος, Αποστόλου.

Επίσης αγωνίστηκαν: Αλεξανδρής, Καλτσάς, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Β.

Τραυματίστηκε ο Ρούσσης

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από τα Γρεβενά ο Δημήτρης Ρούσσης όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ σίγουρα θα λείψει τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις, ενώ αύριο αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.