Βαθμολογία

Η «σφραγίδα» του Άγγελου Διγκόζη και η… επιβράβευση!

Μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία της ομάδας του Τυρνάβου στην δεύτερη εθνική κατηγορία, μετά και από πάρα πολλά χρόνια που απουσίαζε από αυτή το Λαρισινό συγκρότημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μία ακόμη νίκη ήρθε να προστεθεί την περασμένη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ εκεί όπου η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κέρδισε και τον Εθνικό Γαζώρου με 1-0 με σκόρερ τον Σαχινίδη στο 95’. Μπορεί το… εκπληκτικό γκολ να μπήκε στις καθυστερήσεις, αλλά αυτό δεν αλλάζει την μεγάλη επιτυχία, αφού ο Τύρναβος παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο (είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιες εμφανίσεις) πήρε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζει στο φετινό «όνειρο» που ζει!

Ονειρεμένη χρονιά και σίγουρα θα την έχουν οδηγό για την επόμενη ημέρα. Τα λόγια του τζέντλεμαν κυρίου Μάκη Κατσαβάκη προς τον Τύρναβο και τον Άγγελο, όπως τον αποκάλεσε αρκετές φορές τα λένε όλα…

Πολλά τα εύσημα όμως και στον Βασίλη Μπρέζα που ηγείται αυτής της προσπάθειας και νιώθω πως δεν έχει επιβραβευτεί κατάλληλα για την πολύχρονη προσφορά του στο σωματείο.

Για τον Άγγελο Διγκόζη τι να πούμε; Νομίζω πως τα όσα είχε πει στην μεγάλη συνέντευξη που μας είχε δώσει πριν από λίγο καιρό (το αν πείραξε κάποιους αυτό δεν μας αφορά, εμείς κοιτάμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας) και έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας είναι χαρακτηριστικά τόσο για την ομάδα που δημιούργησε αλλά και τη συνέχεια.

Είναι δεδομένο πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπρέζα και Διγκόζη έχουν ξεκινήσει για την επόμενη ημέρα και ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος τεχνικός βλέπει με πολύ καλό μάτι όπως και η ομάδα να συνεχίσουν μαζί και του χρόνου. Εξάλλου ο Τύρναβος καθ’ όλη τη χρονιά κοίταζε προς τα πάνω και ποτέ προς τα κάτω!

Προπονητές με όρεξη και θέληση για δουλειά, αλλά και πολλές γνώσεις σαν τον Άγγελο Διγκόζη σπανίζουν στο χώρο μας. Ο ίδιος κατάφερε φέτος να φτιάξει μια ομάδα που έχει 100% την «σφραγίδα» του και γι’ αυτό αξίζει σίγουρα το χειροκρότημα όλων. Ο ίδιος αποφάσισε λοιπόν ως ένα μικρό «δώρο» να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να τους επιβραβεύσει όπως έχει κάνει και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν για την αγωνιστική τους παρουσία. Η επιστροφή έχει οριστεί για την Τετάρτη όπου άπαντες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Αλκαζάρ με τον Πιερικό.