Βαθμολογία

Οχι σε κεντροαριστερές συνεργασίες

«Το Ποτάμι έχει ξεκινήσει την πορεία του, η οποία δεν μπορεί να ανακοπεί», διεμήνυσε από το Ηράκλειο, ο Σταύρος Θεοδωράκης, τρίτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη.

«Ξεκίνησα από την Κρήτη για να πάρω δύναμη. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν: Είσαι το χώμα που πρωτοπατάς», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την επίσκεψη του στην έκθεση «Οινοτικά», στην περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το «Ποτάμι» τρίτη δύναμη, σημείωσε ότι το σημαντικότερο είναι η αποδοχή του κόσμου, την οποία διαπιστώνει καθημερινά και κατά τις επαφές του στη Μεγαλόνησο.

Παράλληλα, διέψευσε τόσο τα σενάρια περί δημιουργίας «κεντροαριστερής συνεργασίας» με επικεφαλής τον ίδιο, επισημαίνοντας ότι «Το Ποτάμι είναι μόνο του», όσο και τις δηλώσεις Μπίστη ότι τον είχε προσεγγίσει για να ηγηθεί της «Ελιάς».

«Τα να κινηθούμε στην κομματική νομενκλατούρα του παρελθόντος θα ήταν κάτι εύκολο, αλλά δεν το θέλουμε. Πάμε για κάτι νέο, με τη βοήθεια νέων ανθρώπων», υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρέθηκε και στο Ρέθυμνο, όπου επισκέφθηκε, κυρίως, την Παλιά Πόλη.

Πηγή: antenna.gr