Βαθμολογία

Διεθνείς αγώνες ορειβατικού σκι στον Όλυμπο

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τον Διεθνή αγώνα ορειβατικού σκι που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μάρτιου στον Όλυμπο. Οι τελικές λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε συνάντηση που έγινε στο ΚΕΟΑΧ και στην οποία συμμετείχαν ο κ.Παιδής Αθανάσιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας , ο Δήμαρχος Ελασσόνας Πασχόπουλος Γιώργος , ο κ. Βουτσελάς Βασίλης, ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Νάνος Υπεύθυνος Ορειβατικού Σκι Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης , ο πρόεδρος τους χιονοδρομικού ορειβατικού συλλόγου Ελασσόνας Τριαντάφυλλου Γεώργιος , ο αντιπρόεδρος τους ΧΟΣ Ελασσόνας Πούτας Στέφανος.

Ο αγώνας αποτελεί και την τελική δοκιμή για τους αγώνες παγκοσμίου κυπέλλου ορειβατικού σκι που διεκδικεί η Ελασσόνα για το 2015.
Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής δήλωσε . " Το ορειβατικό σκι είναι το άθλημα που πρέπει να επιμείνουμε αφού ο Όλυμπος αποτελεί ένα άπο τα καλύτερα πεδία ορειβατικού σκι στο κόσμο .Η περιφέρεια Θεσσαλίας για άλλη μια χρόνια θα στηρίξει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση . Οι αγώνες θα αποτελέσουν μια σημαντική προβολή της περιοχής Ελασσόνας και του Θεσσαλικού Όλυμπου σε όλο το κόσμο . Συνεχίζουμε την προσπάθεια, θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο , υπάρχουν σημαντικά ζητήματα όπως το θέμα της πρόσβασης και θέματα υποδομών που προσπαθούμε τα ξεπεράσουμε. Είναι σημαντικό ότι όλη η περιοχή αποκτά εξωστρέφεια μέσα από τέτοια σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Οι αγώνες θα είναι μια μεγάλη διαφήμιση για τις ομορφιές και τα προϊόντα της Ελασσόνας . Η συνεργασία που έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς , Περιφέρεια , Δήμος , ΧΟΣ Ελασσόνας , Ομοσποσπονδια , ΚΕΟΑΧ καθώς και υπόλοιποι φορείς είναι άριστη και μας κάνει πολύ αισιόδοξους για την έκβαση του αγώνα".

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν λεωφορεία για δωρεάν μετακίνηση των θεατών από την Ελασσόνα και τη Λάρισα προς το ΚΕΟΑΧ ενώ στο χώρο των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και διάφορα event.

Πηγή: thessalianews.gr