Βαθμολογία

Παραλειπόμενα, δηλώσεις από το ματς Οικονόμος – Καμπανιακός

Την αποστολή του Καμπανιακού στην Τσαριτσάνη ακολούθησαν 15 περίπου φίλαθλοι της ομάδας από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τσαριτσανιώτης Κώστας Μπαμπάλης, ο οποίος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια σαν εκπαιδευτικός στη Χαλάστρα, μοιράζοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και στα 2 ερασιτεχνικά σωματεία.

Του Γιώργο Μπαμπάλη

Παρόν στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» φυσικά και ο πρόεδρος του Καμπανιακού κ. Βασίλης Τρικαλινός, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από το θεωρείο των επισήμων του γηπέδου, παρέα με τη διοίκηση του Οικονόμου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την άψογη όπως τη χαρακτήρισε φιλοξενία.

Στο δημοσιογραφικό θεωρείο του γηπέδου της Τσαριτσάνης, παρέα με τους αθλητικούς συντάκτες Ανδρέα Νικούλη και Γιώργο Μπαμπάλη, που κάλυψαν την αναμέτρηση Οικονόμου – Καμπανιακού, βρέθηκαν επίσης οι κ. Βασίλης Νταβαρούκας (πρώην διοικητικός και πρόεδρος ΕΔ της ΕΠΣΛ) και Νίκος Μίχος (δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΑΣ Πυργετού).

Πρώτη φορά, από την έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, είναι που δέχεται αυστηρή παρατήρηση από διαιτητή, για διαμαρτυρία, ο προπονητής του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, η στάση του οποίου και η συμπεριφορά στον Πάγκο της ομάδας είναι αν μη τι άλλο ευγενική και άκρως υποδειγματική. Ο κατά τα άλλα ηπίων τόνων και μειλίχιος Κώστας απομακρύνθηκε από τον πάγκο, ύστερα από υπόδειξη του διαιτητή, στο 85΄ του αγώνα.

Το 6ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο κεντρικός αμυντικός του Οικονόμου Λάζαρος Κουμπούρας, εξελισσόμενος σε τοπ σκόρερ της ομάδας μετά τους Κωστούλα και Χάμο. Μήπως ο υψηλόσωμος στράϊκερ προορίζεται για μελλοντικός φορ, λέω μήπως;

Ο κόσμος της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο, την προσπάθεια του Οικονόμου να κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται το ποδόσφαιρο της περιοχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ μετά το παιχνίδι

Λεωνίδας Υφαντίδης (Καμπανιακός): «Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε ένα βαθμό ο οποίος για μας είναι σημαντικός, πιστεύω όμως ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν καλύτερη από εμάς, δικαιούνταν να πάρει το αποτέλεσμα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, γι αυτό και είναι όμορφο και δεν γνωρίζουμε κάθε φορά ποιος τελικά θα είναι ο νικητής.

Αυτό που μας στενοχωρεί είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η  ομάδα μου, με αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε αρκετές απουσίες και δυστυχώς η συνέχεια να είναι πολύ δύσκολη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Οικονόμου για την φιλοξενία και να τους ευχηθώ καλή πορεία από εδώ και μπρος.

Τα σημερινά αποτελέσματα, αν εξαιρέσω τον αγώνα  Κεραυνός Θεσπρωτικού - Οδυσσέας Κορδελιού (1-2), θα τα χαρακτήριζα σαν θετικά για την ομάδα μου. Εμείς βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, μπορεί να είμαστε αήττητοι αλλά δεν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για την σωτηρία μας , πιστεύοντας ωστόσο ότι θα τα καταφέρουμε διότι έχουμε καλή ομάδα,  οποία πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία και εκτιμώ πως θα παραμείνει».

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): «Όπως είπε και ο κ. Υφαντίδης είχαμε καλή παρουσία σήμερα, ήμασταν ανώτεροι του αντιπάλου αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων  για το καθαρό παιχνίδι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το ξέρουμε πως το γήπεδό μας δεν βολεύει για να παιχτεί ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Από τους παίκτες μου δεν έχω κανένα παράπονο, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, δημιούργησαν ευκαιρίες και από μια στιγμή αδικαιολόγητης αδράνειας στο δεύτερο μέρος, στερηθήκαμε τους 2 βαθμούς, συνεχίζουμε ωστόσο καθότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα εννιά αγώνες και όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου γιατί καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά όταν μπορούν, το συνδυάσουν με εξίσου καλό θέαμα. Δεν θα μας πτοήσει το γεγονός πως έχουμε τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία ως τώρα στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, νομίζω όμως ότι θα σηκώσουμε κεφάλι και θα πάμε το Σάββατο στο Αλκαζάρ να τα παίξουμε όλα, καταφέρνοντας τα παιδιά ότι καλύτερο μπορούν».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, απάντησε: «Την ερχόμενη αγωνιστική θα πάμε να παίξουμε με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, την καλύτερη ομάδα, που είναι άλλωστε και το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, αλλά και εμείς θα πάμε όπως και στο πρώτο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, παίζοντας στα ίσα τον αντίπαλο. Είναι σίγουρο πως έχουμε και εμείς καλή ομάδα και αποτελεί ευκαιρία για τους παίκτες μας να αποδείξουν παίζοντας σε ένα θρυλικό γήπεδο, όπως είναι το Αλκαζάρ, ότι δεν είναι τυχαία η μέχρι τώρα πορεία μας».