Βαθμολογία

Νίκη παραμονής για το Αργυροπούλι

Νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει μέσα στην έδρα του το Αργυροπούλι απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου και ανανέωσε έτσι τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν έτσι σε μια δίκαιη νίκη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25ο λεπτό του αγώνα, όταν κέρδισαν ένα πέναλτι για χέρι αμυντικού του Μακρυχωρίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκούπρας, που ήταν εύστοχος και έκανε έτσι το 1-0. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση, μέχρι και το 55ο λεπτό, όταν ο Σκούπρας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κόκκορας με κεφαλιά πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του κάνοντας το 2-0.

Στο 65’ ο Αλέξης Τσούτσας, είχε οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Τελικά, το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Αετός ήταν να μειώσει σε 2-1, στο 75’ με σουτ του Κεχαγιά μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα ο Νικούλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όταν βγήκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Γκατζούλης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Χατζής, Κόκκορας, Ντιντόκας, Τσούτσας Αλ.(80’ Κιρτένης), Τσιάγκος(85’ Τσούτσας Β.), Τζανέκας(70’ Μπούρας).

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Κεχαγιά, Τίκος, Τζαμπάζ(20’ Χρόνης λ.τ.), Κανάκης, Θεμελής(80’ Γραβάνης), Γκαραλιάκος, Φουσίκας, Νικούλι, Τέας(70’ Χριστιανίδης).