Βαθμολογία

Με σπασμένα φρένα η Γιάννουλη

Συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Δήμητρα Γιάννουλης που κατάφερε να κερδίσει μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης τον Ηρακλή Λάρισας με σκορ 0-2 και διατηρήθηκε έτσι στην πρώτη θέση, αυξάνοντας μάλιστα και την διαφορά από τους κυνηγούς της.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε στο 25’ ο Φατούρας μετά από πάσα του Κοταρέλα, σημειώνοντας έτσι το 0-1 για την ομάδα της Γιάννουλης. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72’ ο Κοταρέλας σημάδεψε το δοκάρι του Μαγαζιώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τελικά, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα της Γιάννουλης στο 89’ μετά από όμορφο συνδυασμό των Εμμανουήλ και Πάσιου, σημειώνοντας έτσι το 0-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Γιάννουλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Εμμανουήλ μετά από τεσσεράμισι μήνες. Επιπλέον, η Δήμητρα θέλει να αφιερώσει την νίκη αυτήν στον Πατσιωτό που είναι τραυματίας, μαζί με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Βάσσος(46’ Κόλιας), Κασνακούδης, Κοτούμπας, Παραφέστας, Τσέλιγκας, Σάββας, Θεοδώρου(50’ Λουκανίκας), Χατζής, Φιλίππου(70’ Μπέης), Ζιούστης.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Πότσης, Μανάκας, Κοταρέλας, Παναγιωτίδης(68’ Γκαλγκανόπουλος), Σπανός(78’ Πάσιος), Τζιόλας(89’ Εμμανουήλ).