Βαθμολογία

Με ένα γκολ καθάρισε ο Φιλοκτήτης

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που κέρδισε με σκορ 0-1 τον Σμόλικα Φαλάνης μέσα στην έδρα του και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να παίξουν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Από την άλλη, η ομάδα της Φαλάνης προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο παιχνίδι αλλά οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Έτσι, στο 27’ ο Ντούμος με σέντρα βρήκε τον Λάιο, που με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, ο Σμόλικας συνέχισε να πιέζει για να πετύχει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η ομάδα της Μελιβοίας να αποδράσει από το γήπεδο της Φαλάνης με το τρίποντο.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Λιάνος, Νεστορίδης, Αντωνίου, Ρούμπος, Κολοβός Χρ., Τανάγιας Χρ.(80’ Κακαβίτσης), Τσιρόπουλος, Κόκρας, Πατσής(46’ Τανάγιας Γ. λ.τ.), Μπαρούτας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Σελήνης, Σενκάι(80’ Πασιάς), Κορδαλής(85’ Καραμπάλιος), Ντούμος(60’ Κοιλούκος), Λάιος, Νταλαμπύρας, Παπαηλίας.