Βαθμολογία

Έκανε την ανατροπή η Νίκαια

Νίκη με σκορ 1-3 κατάφερε να πάρει η ΑΕΔ Νίκαιας μέσα στον Παραπόταμο, απέναντι στον τοπικό Κεραυνό και έτσι πλησίασε αρκετά την πρώτη πεντάδα στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Παραποτάμου κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Σαΐτης με σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ, βρήκε τον Καπετάνιο μέσα στην περιοχή και αυτός από κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση της Νίκαιας ήταν γρήγορη και έτσι στο 15’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Στατήρη και Σβερκούλη, η μπάλα κατέληξε στον Χριστοδούλου και αυτός έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκαια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να μπει μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 65’ Μπούκας και Σβερκούλης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να δίνει στον Χριστοδούλου και αυτός να κάνει το 1-2 με δεύτερο προσωπικό τέρμα. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ από το κέντρο έκανε το 1-3, σημειώνοντας παράλληλα και χατ τρικ.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Καραούλης(46’ Κανταρίνος Θ.), Ελνταουάσα, Πάσχος, Σαΐτης, Παππάς(60’ Ναΐμ), Δαλακώνης, Σερίφης Τρ., Κουκουτσέλος(70’ Αβραμούλης), Καπετάνιος.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ψαρούλης, Στατήρης, Μπακαρτζής, Σβερκούλης(85’ Γκατζούλης Δ.), Νούσιος(70’ Χρηστίδης), Γκατζούλης Λ.(50’ Μπούκας), Χριστοδούλου.