Βαθμολογία

Όλα μηδέν στην Χάλκη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή Χάλκης και Φαλανιακό με τις δύο ομάδες να παίζουν μεν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, η ομάδα της Χάλκης είδε την Γιάννουλη να απομακρύνεται κι άλλο στην βαθμολογία.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν εκατέρωθεν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το 0-0 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από το οποίο όμως έλειπε το τέρμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Φαλανιακού θέλει να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Κολοβό για την επέμβαση που έκανε στο γόνατο, ενώ επιπλέον ευχαριστεί θερμά τον ορθοπεδικό κύριο Μπασδέκη για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης(80′ Τσιλιάκος Γ.), Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης(70′ Βογιατζής Σ.), Παπαδημητρίου, Δημόπουλος(60′ Κουσιώρας Κ. λ.τ.).

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Παύλου, Πανταζής, Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου(78’ Ιγγλέζος), Μπλέντι, Γωγάκος(46’ Παπαδόπουλος), Μανακούσιος, Σαχίνι(85’ Σακελλαρίου).