Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε ο Οικονόμος κόντρα στον μαχητικό Καμπανιακό

Ο επιθετικός του Οικονόμου Λεωνίδας Κωστούλας δεν κατάφερε να νικήσει τον νεαρό αλλά πολύ καλό τερματοφύλακα του Καμπανιακού Δημήτρη Παπά που απέκρουσε το πέναλτι…

Ο Οικονόμος παρότι ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, παίζοντας στο γήπεδό του και αντιμετωπίζοντας τον μαχητικό και αρκετά δυναμικό Καμπανιακό, εντούτοις δεν κατάφερε να κερδίσει, παραχωρώντας ισοπαλία στο αντίπαλο συγκρότημα με σκορ 2-2.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Η σημερινή είναι η τρίτη κατά σειρά ισοπαλία για τους «πράσινους» (δεν υπολογίζεται η άνευ αγώνα νίκη με τον Τυληκράτη Λευκάδας) μετά από τα αποτελέσματα 2-2 με τη Δόξα Κρανούλας εντός και 1-1 με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού εκτός, από τα οποία η ομάδα της Τσαριτσάνης έχασε σημαντικούς πόντους, καταφέρνοντας πάραυτα να διατηρείται στη 2η θέση του ομίλου, έχοντας 44 βαθμούς, προπορευόμενη η ΑΕΛ με 50 πόντους και η Κοζάνη να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Κ. Κατσάρα βρέθηκε 2 φορές μπροστά στο σκορ, έχασε πέναλτι στο 15΄, είχε δοκάρι στο 23΄ και πολλές ακόμη χαμένες ευκαιρίες, οι οποίες του στέρησαν τη νίκη από έναν αντίπαλο που ήλθε στην Τσαριτσάνη με σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα, εδραιώνοντας την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή και τον 1ο επόπτη γραμμών, στη φάση του πρώτου γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Καμπανιακού, θεωρώντας ότι ο παίχτης που σημείωσε το γκολ τροφοδοτήθηκε με το χέρι από συμπαίχτη του, κάτι ωστόσο που δεν μέτρησε.

Κύριες φάσεις του αγώνα και γκολ

: Εν κινήσει σουτ του Χρήστου, έπεσε έγκαιρα και μπλόκαρε ο Νούσιας.

: Ο Υψηλός εκτέλεσε συρτό φάουλ έξω από την περιοχή της Τσαριτσάνης, πέφτοντας σωστά και μπλοκάροντας τη μπάλα ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας.

15΄: Ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι (ανατροπή) στην περιοχή του Καμπανιακού από τον Αντωνιάδη. Εκτέλεσε ο Κωστούλας, αποκρούοντας αρχικά ο τερματοφύλακας Παπάς και βρίσκοντας στη συνέχεια η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού.

21΄: Από κεφαλιά του Υψηλού, ύστερα από σέντρα του Τρικαλινού, η μπάλα κατέληξε άουτ.

23΄: Ο Χάμος επιχείρησε δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Καμπανιακού και η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπά.

26΄: Ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού απέκρουσε σε κόρνερ μακρινό σουτ του Πρικάκη.

27΄: Από πλάγια σέντρα του Πρικάκη, ο Κουμπούρας κέρδισε κεφαλιά μέσα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

42΄: Ο Υψηλός εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Οικονόμου, πέφτοντας ο Νούσιας και μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα.

44΄: Η Τσαριτσάνη ανοίγει το σκορ (1-0) με πλασέ του Κουμπούρα ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Καραγκούνης.

45+1΄:  Ο Χρήστου με συρτό σουτ νίκησε το Νούσια στην αριστερή του γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

57΄: Από ωραία κάθετη μπαλιά του Χάμου, ο Καραγκούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση προ του αντίπαλου τερματοφύλακα, αστοχώντας να σκοράρει.

62΄: Ο Πρικάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο τερματοφύλακας Παπάς απέκρουσε με τις γροθιές σε κόρνερ.

65΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Προβατίδη δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

78΄: Ο Κωστούλας βάζει ξανά μπροστά τον Οικονόμο, πλασάροντας από κοντά και σημειώνοντας το 2-1.

79΄: Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την ομάδα της Τσαριτσάνης, ο Ραγκαβίνας δέχθηκε γρήγορη μπαλιά από τον Προβατίδη, κινήθηκε  αποφασιστικά προς την εστία του Νούσια και με εύστοχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

84΄: Με ωραίο ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Παναγιώτου μέσα από την μικρή περιοχή του Καμπανιακού, δεν μπόρεσε να σημειώσει τέρμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας Παναγιώτου Διον., Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης, Σκλάβος, Κωστούλας,  Χάμος, Γκουντρουμπής (54΄ Κουλτσιάκης). 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Παπάς, Παπαζήσης (56΄ Γαβανάς), Γκόλτσης (Προβατίδης), Δορμούζης, Ραγκαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός, Χατζόπουλος (81΄ Μουρουτζίδης), Χρήστου, Τσαταλιός, Τρικαλινός.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ. Δραγούσης, Πεντζερετζής και Νικηφορίδης (Κιλκίς). Την κίτρινη κάρτα έδειξε ο διαιτητής στους Νούσια και Παναγιώτου από πλευράς Οικονόμου και στους Γκόλτση, Δορμούζη, Αντωνιάδη, Χατζόπουλο και Τρικαλινό από τον Καμπανιακό. Στο 87΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο παίχτης των φιλοξενουμένων Τρικαλινός. Επίσης στο 85΄ ο διαιτητής απομάκρυνε από τον πάγκο της Τσαριτσάνης τον προπονητή του Οικονόμου Κ. Κατσάρα για έντονη διαμαρτυρία προς τον Α΄ βοηθό.