Βαθμολογία

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για το Καλοχώρι

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, κόντρα στην Δόξα Ομορφοχωρίου με σκορ 3-0 και να την κρατήσει ζωντανή στο παιχνίδι για την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΛ. Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους που βλέπουν οι ελπίδες τους να μειώνονται κάθε βδομάδα για το βασικό στόχο που έχουν θέσει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Καλοχώρι μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, έτσι λοιπόν από τα πρώτα λεπτά κιόλας οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 10’ το Ομορφοχώρι έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία και είχε μάλιστα και δοκάρι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη το Καλοχώρι μπήκε πολύ πιο δυνατά και κατάφερε στο 57’ να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση, όμως στο 75’ δέχθηκαν και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί χάθηκαν και οι ελπίδες τους. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με ένα αυτογκόλ στο 80’ και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Πολύ ωραίο σουτ από τον Βιλανάκη από φάουλ, η μπάλα κατέληξε άουτ, αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι.

20’ Ωραίος συνδυασμός Μάρκου Κ. με τον Λίταινα, η μπάλα κατέληξε στον Σαμαρά που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

40’ Από κόρνερ, πήρε την μπάλα ο Μάρκου Κ., από πολύ κοντά έκανε το σουτ, εξαιρετική η απόκρουση από τον τερματοφύλακα.

57’ Με ωραία ατομική προσπάθεια ο Λιούσκας πέρασε τρεις παίκτες, έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μάρκου Κ. που με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

75’ Σουτ ο Σαμπάνης, έφυγε η μπάλα από τον τερματοφύλακα του Ομορφοχωρίου, πήρε την μπάλα ο Λίταινας από πολύ κοντά έκανε το σουτ και διαμορφώθηκε το 2-0.

80’ Από προβολή του Λιούσκα, κακή εκτίμηση του Ανδρώνη, έστειλε πίσω την μπάλα και σημειώθηκε αυτογκόλ σε κενή εστία (3-0).

90’ Πολύ ωραίο σουτ του Χατζηγιάννη και σπουδαία απόκρουση του τερματοφύλακα του Ομορφοχωρίου.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Σαμαράς, Λίτσιος, Έξαρχος Θ., Σαϊτης, Καπετάνι (46’ Λίταινας), Λιούσκας, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Μάρκου Κ. (77’ Χατζηγιάννης), Μάρκου Β. (80’ Κοτρώνης).

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου (46’ Τζήμουλας), Μωραϊτης, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Ανδρώνης, Τσαλαμπύρας (80’ Ιορδανίδης), Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι (82’ Χριστοδούλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Κακάνης, Ντελέζος.