Βαθμολογία

Ισοπαλία στις καθυστερήσεις για τον Μαχητή

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του Μαχητή Τερψιθέας απέναντι στα Λευκάδια Νάουσας, με την ομάδα της Ημαθίας να καταφέρνει να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και έτσι ο Μαχητής να χάνει το τρίποντο μέσα από τα χέρια του.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Έξαρχο να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια ο Μαχητής ισοφάρισε στο 53ο λεπτό, όταν ο Πατσιαβούρας με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 68’ ο Μαχητής κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να μπει μπροστά στο σκορ, όταν ο Σαββίδης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Στο 70’ μάλιστα, η ομάδα του Νομού μας, έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πετύχει γκολ και να σφραγίσει την νίκη. Συγκεκριμένα, ο Πατσιαβούρας βγήκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κρεββατάς με σουτ την έστειλε άουτ.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έξαρχου. Να σημειωθεί όμως, ότι ο Μαχητής διαμαρτύρεται για το πέναλτι αυτό, καθώς πιο πριν είχε γίνει φάουλ στον Κρεββατά, το οποίο όμως ο διαιτητής δεν έδωσε.

Μαχητής Τερψιθέας: Κουρδής, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μαντζαφούλης(33’ Μπουρουζίκας λ.τ.), Κρίτσας, Σαββίδης, Μολάς(58’ Παυλόπουλος λ.τ.), Κρεββατάς, Νικούλης, Πατσιαβούρας(90’ Κυριάκος).