Βαθμολογία

Ήττα με επιπτώσεις για τον Αμπελωνιακό

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Αμπελωνιακός μέσα στο γήπεδο της Μητρόπολης, από τον ΑΟ Καρδίτσας και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ για την ομάδα του Νομού μας, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Αμπελωνιακός προσπάθησε αρκετά να φτάσει σε κάποιο γκολ, ωστόσο το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κύλησε με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει στο μηδέν. Έτσι, η ομάδα της Καρδίτσας ήταν αυτήν που έκανε το 1-0 στο 63ο λεπτό με τον Παπαευαγγέλου να σκοράρει από κοντά. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό, μέχρι και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η Καρδίτσα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τσιρογιάννη να κάνει το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

ΑΟ Καρδίτσας: Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης(7’ Τριανταφύλλου), Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης (20’ Τζοβάρας), Μίλκοβιτς (70’ Κεφαλάς).

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Γκαμπέτας, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Κούρο, Νάστας, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Μεζίνι(57’ Παπανδρέου).