Βαθμολογία

Λυτρώθηκε στο 94’ με «Σάχι» ο Τύρναβος!

Ο Τύρναβος κατάφερε στο 94’ να πετύχει τη νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου με 1-0 με γκολ του Σαχινίδη και να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Τύρναβος στο 82’ άγγιξε το γκολ με τον Ροντρίγκο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σαχινίδης στο 94’ με σουτ (ήταν φοβερό) ύστερα από κόρνερ του Καραμανλή. Στο τέλος έξαλα τα πανυγύρια με την ομάδα να φωνάζει το όνομα του Κώστα Μίχη που πριν δύο χρόνια περίπου έφυγε από την ζωή.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Τύρναβος παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1. Ο Πρίφτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Καραμανλής – Όμο, αριστερά ο Κουρτεσιώτης, δεξιά ο Σκούπρας. Αμυντικά χαφ οι Ιβανίδης και Ροντρίγκο. Αριστερά και δεξιά (άλλαζαν) οι Γεωργίου και Κάρλος Αντρέ. Ο Ποκόνγκ λίγο πίσω από τον Κανούλα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν υποτονικό. Οι δύο ομάδες δεν είχαν ιδιαίτερη διάθεση και γενικά δεν ικανοποίησαν τον κόσμου που βρέθηκε στο Αλκαζάρ. Παρόλα αυτά ο Τύρναβος ήταν ανώτερος, έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να έχει την τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο Γάζωρος δεν έδειξε κάτι σημαντικό και κυρίως είχε παθητικό ρόλο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα αν και το ματς είχε καλύτερο ρυθμό. Την υπεροχή είχε και στην επανάληψη ο Τύρναβος. Λίγα πράγματα και για τον Εθνικό Γαζώρου στο δεύτερο 45λεπτο.

Λιγότερος από άλλες φορές ο κόσμος στο στάδιο Αλκαζάρ με δεδομένο πως ο Τύρναβος πλέον δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στόχο, παρά μόνο να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. Συγκινητικό το πανό που είχαν αναρτήσει οι άνθρωποι του Τυρνάβου (Κώστας για πάντα στην καρδιά μας) πίσω από τον πάγκο της ομάδας για τον αγαπημένο όλων Κώστα Μίχη που πριν από δύο χρόνια περίπου έφυγε από την ζωή.

Τελικά ο Σάκης Τέλλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από την Παρασκευή (τράβηγμα) και έτσι λοιπόν έμεινε εκτός αποστολής.  

Το φιλμ του αγώνα

4’ Μετά από λάθος της άμυνας του Τυρνάβου, ο Κωνσταντινίδης πήρε την μπάλα έκανε το σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

15’ Απευθείας φάουλ του Κουρτεσιώτη, η μπάλα δίπλα από την εστία του Μέλκα.

24’ Ο Κουρτεσιώτης από αριστερά έκανε ένα πολύ καλό σουτ, η μπάλα όμως κάπου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

34’ Ο Νατσιόπουλος έκανε ένα ωραίο συρτό σουτ, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από την εστία του Πρίφτη.

54’ Από λάθος του τερματοφύλακα, η μπάλα έφτασε στον Ιβανίδη, ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Μέλκα να διώξει σε κόρνερ.

76’ Κεφαλιά του Σαχινίδη, δύσκολα απέκρουσε ο Μέλκας.

82’ Φάουλ του Ροντρίγκο Μπάρος, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, στην επαναφορά από κοντά ο Κάρλος Αντρέ πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε ελάχιστα άουτ.

87’ Κεφαλιά ο Τσούκαλος η μπάλα ελάχιστα άουτ.

89’ Εκτέλεση φάουλ του Καραμανλή, ο Σαχινίδης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τύρναβος 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης (90’ Πούτας), Καραμανλής, Ιβανίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Ακίμ Όμο, Κάρλος Αντρέ, Μούσα Ποκόνγκ (68’ Τσούκαλος), Γεωργίου, Κανούλας (52’ Σαχινίδης).

Εθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (66’ Σρέντιτς), Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Νατσιόπουλος (57’ Μεταλλίδης), Εμπάργκα, Κωνσταντινίδης (46’ Ναστέφσκι), Γαϊδαρτζής, Τσουβαλτσίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τερετίδης, Λάζαρης, Παπαδόπουλος.