Βαθμολογία

Κωστένογλου: «Είναι μια δύσκολη περίοδος»

Υπομονή ζήτησε ο Νίκος Κωστένολγου, που τόνισε ότι η Ανόρθωση έχει μια πολύ δύσκολη περίοδο να διανύσει. «Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Έδειξε περισσότερο πάθος και θέληση. Ενώ εμείς ήρθαμε με απώτερο στόχο να κερδίσουμε, δεν το δείξαμε εμπράκτως. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα ένα γκολ, παρόλο που μέχρι εκείνη την στιγμή είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο γκολ», είπε και πρόσθεσε:

«Από την στιγμή που δεχθήκαμε ένα τόσο εύκολο γκολ, ο αντίπαλος έδειξε ακόμα περισσότερο πάθος, εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά στην τελική πάσα ή ενέργεια, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έχουμε μια δύσκολη περίοδο να διανύσουμε. Οι επιλογές μας πλέον είναι πολύ περιορισμένες, αν προκύπτουν και κάποιοι τραυματισμοί.

Ακολούθως ανέφερε: «Θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες -όπως ανέφερα με τον ερχομό μου- για να έχουμε μια αποκρυσταλλωμένη άποψη για το τι θα συμβεί στο μέλλον με το ποιόν και το ρόστερ της ομάδας. Επαναλαμβάνω πως η περίοδος που ακολουθεί είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε πιο συνετοί, πιο υπεύθυνοι και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, διαφορετικά θα ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές».

Και κατέληξε: «Σίγουρα δεν μπορώ να προδικάσω το μέλλον ορισμένων παιδιών που είναι νέα. Θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες και ευελπιστούμε η εικόνα να είναι ακόμα καλύτερη. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Πηγή: shootandgoal.com