Βαθμολογία

O Γκουαρντιόλα στηρίζει τον Χένες

Η περιπέτεια του Ούλι Χένες έχει συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) κόσμο στη Γερμανία, πρωτίστως δε τα μέλη της οικογένειας της Μπάγερν Μονάχου.

Ο ένας μετά τον άλλο οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης σπεύδουν να δηλώσουν συμπαράσταση στον πρώην πρόεδρο του βαυαρικού μεγαθηρίου, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές μετά την ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων που τού επιβλήθηκε από το δικαστήριο για φοροδιαφυγή.

«Λυπάμαι πολύ σε προσωπικό επίπεδο για τον Ούλι και έχω μεγάλο σεβασμό για την απόφαση που έλαβε σήμερα» δήλωσε στο Twitter ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, σχολιάζοντας την απόφαση που ανακοίνωσε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπάγερν και στην Εθνική Γερμανίας, σύμφωνα με την οποία δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση στην απόφαση που τον καταδικάζει σε κάθειρξη.

Δηλώσεις σεβασμού και συμπαράστασης έκανε και ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ενόψει του αγώνα με τη Λεβερκούζεν υπογράμμισε ότι αν η Μπάγερν βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο, είναι χάρις στον Χένες.

«Βρίσκομαι εδώ εννέα μήνες και κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο Ούλι Χένες για την ομάδα» είπε ο Ισπανός τεχνικός. «Αυτός ο σύλλογος είναι ο καλύτερος στον κόσμο και οφείλει τα πάντα σ΄ αυτόν» πρόσθεσε. «Είναι φίλος μου και θα παραμείνει φίλος μου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μάθαμε από αυτόν» συμπλήρωσε.