Βαθμολογία

Φαν Πέρσι: «Θέλω να επεκτείνω με την Γιουνάιτεντ»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρόμπιν Φαν Πέρσι είπε πως θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Ο 30χρονος Ολλανδός απέρριψε τους ισχυρισμούς πως δεν τα πηγαίνει καλά με τον προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες.

"Δεν με νοιάζει η απόδοσή μου γίνεται θέμα συζήτησης και κάποιοι λένε τι θα έπρεπε να κάνω στο γήπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο 30άχρονος Ολλανδός επιθετικός.

"Μπορούν να μιλάνε για το παιχνίδι μου 24/7, δεν με απασχολεί. Ίσως και κάποιες από αυτές τις απόψεις μάλιστα να είναι σωστές. Δεν με πειράζει αυτό".

"Αυτό που πρέπει να εξετάσω είναι τις καταστάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι μιλάνε για μένα, κάνουν υποθέσεις ή ερμηνεύουν πράγματα σαν να ήμουν εγώ".

"Την τελευταία φορά που... τσέκαρα το κεφάλι μου ήταν ακόμη στην θέση του, έτσι ο μόνος που ξέρει πραγματικά πως σκέφτομαι είμαι εγώ και δεν είναι αυτά που διαβάζω εγώ και οι φίλαθλοι στον τύπο".

"Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Υπέγραψα για 4 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος αν μείνω ακόμη περισσότερο, πέραν των δύο ετών που απομένουν στο συμβόλαιό μου. Έτσι νιώθω και όχι έτσι αναφέρουν τα μίντια".