Βαθμολογία

Πάνοπλη η ΑΕΛ στα Γρεβενά

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τελευταία ουσιαστικά προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Πυρσό στα Γρεβενά (15:00).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Και σήμερα ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας μαζί με τους συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν και να προετοιμάσουν την ομάδα στο Ελευθεραί, εκεί όπου είναι η αλήθεια μπόρεσε η ΑΕΛ να δουλέψει αρκετά ποιοτικά σε ένα γήπεδο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής.

Τακτική περιελάμβανε και σήμερα το πρόγραμμα με τον έμπειρο τεχνικό να δουλεύει αρκετά πάνω σε κάποια πράγματα που ο ίδιος θέλει να περάσει όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη αλλά και την αμυντική λειτουργία. Εξάλλου ο χρόνος ήταν περιορισμένος.

Το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στον καταρτισμό της 11αδας. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ένα τελευταίο χαλάρωμα στο «Γ. Μητσιμπόνας» και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή όπου και θα ταξιδέψει για τα Γρεβενά.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο κάτι που έλειπε τελευταία…