Βαθμολογία

Με την ίδια φιλοσοφία ο Μαχητής

Θέλοντας να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Ρήγα Φεραίο την προηγούμενη αγωνιστική, θα ταξιδέψει ο Μαχητής Τερψιθέας μέχρι τα Λευκάδια όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, έχοντας φυσικά ως στόχο ένα τρίποντο το οποίο θα τον βοηθήσει περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από αγωνιστικά προβλήματα, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει στην κατοχή του τον Μαλάκο που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, τον Μπρέλλα που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα είναι για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός και τον Φλώρο που δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Κυριάκου και Κρεββατά των οποίων η κατάσταση θα εκτιμηθεί στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Από την άλλη, επιστρέφει ο Μολάς ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον κύριο Σταυροθεόδωρο, ο οποίος δήλωσε τα εξής για το παιχνίδι: «Εμείς θα πάμε να παίξουμε με στόχο την νίκη και να πραγματοποιήσουμε μια εξ’ ίσου καλή εμφάνιση με την προηγούμενη αγωνιστική. Φυσικά, το γρήγορο γκολ είναι ευχής έργο για μια ομάδα, αλλά και στατιστικά να το πάρει κανείς είναι αρκετά γρήγορο να επαναληφθεί, ωστόσο εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα με το παιχνίδι κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Ο αντίπαλος μας ξέρουμε ποιος είναι, άλλωστε το λένε και οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει αλλά και η βαθμολογική του θέση. Πρόκειται για μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλή άμυνα. Από την άλλη όμως, εμείς καιγόμαστε για βαθμούς και θα πάμε εκεί με μόνο στόχο να πάρουμε την νίκη».