Βαθμολογία

Βασίζεται στην ψυχολογία ο Αμπελωνιακός

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πολύ σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 2-1, κόντρα στην Κύμη θα πάει ο Αμπελωνιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι αυτής της Κυριακής απέναντι στην Καρδίτσα, όπου θέλει να «εξαργυρώσει» το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής, στην μάχη που δίνει να κρατηθεί στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σε επικοινωνία που είχαμε με διοικητικούς της ομάδας, μας είπαν ότι ο Αμπελωνιακός από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζει και αυτό είναι θέμα καθαρά ψυχολογικό. Μάλιστα, μετά την νίκη απέναντι στην Κύμη, που αποτέλεσε μια ένεση ψυχολογίας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βλέπουν την αναμέτρηση απέναντι στην Καρδίτσα με άλλο μάτι.

Επιπλέον, μας ξεκαθάρισαν πως από τα λάθη της η διοίκηση μαθαίνει, καθώς το καλοκαίρι η ομάδα ξεκίνησε με συνολικό ρόστερ 30 ατόμων, κάτι που δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην ομοιογένεια και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά, μετά από κάποιες αποδεσμεύσεις το ρόστερ αυτήν την στιγμή αποτελείται από 19 άτομα, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να είναι μια γροθιά και να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα τους.

Από αγωνιστικά προβλήματα, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ρόκα, που δέχτηκε κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι θα απουσιάσει.

Τέλος, με αφορμή το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καπετανόπουλος και η σύζυγος του, απέκτησαν σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες του Αμπελωνιακού τους εύχονται να τους ζήσει.