Βαθμολογία

Tα εισιτήρια του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14.

Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ

Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€

Θύρα 3 κεντρική 15€

*Μαθητικό εισιτήριο 5€ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5€ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πρίν την έναρξη του αγώνα.Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους απο τα εκδοτήρια του σταδίου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 μέσω αυτής της ανακοίνωσης θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον σύνδεσμο διαιτητών νομού Λάρισας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας μας κατά την διάρκεια του σεμιναρίου για θέματα διαιτησίας που έλαβε χώρα στα γραφεία του συνδέσμου. Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Στέλιο Νίτσα αρχιδιαιτητή και εισηγητή του σεμιναρίου και τα μέλη του συνδέσμου για την πλήρης και τεκμηριωμένη ενημέρωση που παρείχαν στα μέλη της ομάδας μας.