Βαθμολογία

Ψάχνουν υποψήφιο για δωρεάν διακοπές!

Αν και εφόσον προσληφθεί, αυτό που θα πρέπει να κάνει θα είναι να περάσει έναν χρόνο από τη ζωή του τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν διακοπές σε όλον τον κόσμο θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους τώρα. Αν και εφόσον προσληφθούν, αυτό που θα πρέπει να κάνουν θα είναι να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, κάνοντας τον ύπνο τους σε 5άστερα ξενοδοχεία και να απολαμβάνουν τη ζωή στα πιο σικάτα κλαμπ και resorts του πλανήτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπούν το καλό φαγητό, να ξέρουν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να... υπερβούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητα να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονική φαντασίας. Ουδόλως είναι. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών πολυτελών ταξιδίων – το Luxury Travel Intelligence και το VeryFirsttoKnow.co – για να διαπιστώσει ότι όντως ζητούνται άτομα που θα κάνουν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για έναν χρόνο σε κάθε πιθανό μέρος του πλανήτη, χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντς. Η μοναδική απαίτηση είναι ο ταξιδιώτης να γράψει λεπτομερείς αναφορές για τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Ο διευθυντής σύνταξης του VeryFirstToKnow.com, Amar Thapen, εξηγεί ότι θα πρόκειται στην ουσία για έναν "μυστικό πελάτη", ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι "πολύ απαιτητικός". Το VeryFirstToKnow.com, είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στα μέλη του να βλέπουν λεπτομερώς πού θα πάνε και τι θα κάνουν στις διακοπές τους.

Η προσφερόμενη δουλειά είναι μέρος του project της Luxury Travel Intelligence, μέσω του οποίου παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένη, αντικειμενική και λεπτομερή αξιολόγηση για κάθε πολυτελές ταξίδι που οργανώνει. Σύμφωνα με το σκεπτικό, το να βάζεις ανθρώπους να βαθμολογούν απλά ταξίδια και εκδρομές μπορεί να είναι εύκολο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις διακοπές που απευθύνονται στους πλούσιους πελάτες.

Ο ταξιδιώτης του ενός εκατ. δολαρίων θα επισκεφθεί πάνω από 50 προορισμούς, ινκόγκνιτο, σαν ένας κανονικός πελάτης και θα γράφει αναφορές για τα πάντα: το service, την τοποθεσία, το φαγητό, κ.οκ.

Παράδειγμα: θα πάει στη Βενετία για να δει αν το resort Aman ανταποκρίνεται ακόμη στη φήμη του. Στη νήσο Necker στις βρετανικές Παρθένους Νήσους για να δει αν το (αποδεδειγμένα μέτριο) φαγητό έχει βελτιωθεί και στη λίμνη Κόμο για να πάει για φαγητό στο νέο εστιατόριο του Roberto Cavalli.

Λίμνη Κόμο

Και δεν αρκεί απλώς να του αρέσουν τα ταξίδια. Ο καλός υποψήφιος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τα τοπ ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, να ξέρει από καλά εστιατόρια και να μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως ένα DRC του 1978 από ένα Lafite του 2001. Να είναι κοινωνικός και να "ταιριάζει" με το πολυτελές περιβάλλον που θα κληθεί να βαθμολογήσει. Με άλλα λόγια μπορεί να μην είναι ο ίδιος πλούσιος, αλλά θα πρέπει να ξέρει πολλά από τη ζωή των πλουσίων.

Αν νομίζετε ότι πληρείτε τις προδιαγραφές δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση εδώ

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ