Βαθμολογία

Αλλαγές στο τακτικό κομμάτι από τον Τζαναβάρα

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τον Πυρσό Γρεβενών εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή (15:00).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε έτσι και αλλιώς ελάχιστο χρόνο από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα ώστε να κάνει θεαματικές αλλαγές. Το ευχάριστο για τον ίδιο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και έτσι θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Τις τελευταίες ημέρες η προπόνηση διεξάγεται στο Ελευθεραί, όπου απέχει περίπου 15 λεπτά από τη Λάρισα και σίγουρα εκεί οι συνθήκες προπόνησης είναι πολύ καλύτερες από το «Γ. Μητσιμπόνας».

Εξάλλου γι’ αυτό και αποφασίστηκε και η αυριανή προπόνηση να πραγματοποιηθεί εκεί, ενώ το Σάββατο θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γρεβενά όπου και θα διανυκτερεύσει. Στόχος φυσικά είναι η ΑΕΛ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.  

Λίγος ο χρόνος για αλλαγές…

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή μεγάλες αλλαγές, ούτε σε πρόσωπα, αλλά ούτε και σε σχήματα. Αυτό που προσπαθεί πάντως είναι να αλλάξει δύο – τρία πράγματα πάνω στην τακτική κυρίως (σε επίθεση και άμυνα).

Επί της ουσίας λοιπόν θα προσπαθήσει να βάλει τις δικιές του πινελιές στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος αφού και αρκετοί παίκτες είναι ιδιαίτερα επιβαρημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μπορεί να δημιουργήσει αποκλειστικά μια ομάδα που θα έχει την δική του σφραγίδα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο το καλοκαίρι, όταν υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες.