Βαθμολογία

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 12 Μαρτίου 2014

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στους εκπροσώπους των σωματείων Φαλανιακός, ΑΕ Λύκων, Άγιος Θωμάς και Δήμητρα Γιάννουλης (αγώνας Κυπέλλου – εξέτισε την ποινή), επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού οι παραπάνω αποβλήθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων από τους διαιτητές στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στις ομάδες Δόξα Ομορφοχωρίου και Βουκεφάλας, οι οποίες στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν προσκόμισαν στον διαιτητή την  υποχρεωτική κάρτα πάγκου προπονητή, δόθηκε διορία 20 ημερών (ύστερα από απόφαση του Δ.Σ, της Ένωσης), προκειμένου να συμμορφωθούν με τα όσα επιβάλλει το άρθρο 7, παρ. 1 του Κανονισμού Προπονητών της ΕΠΟ.

Στην ομάδα Λάρισα 2012 επιβλήθηκε χρηματική ποινή 100 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα της 9/3/2014, με αντίπαλο την ομάδα Χείμαρρος Μαρμαρίνης.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ Μ., Ηρακλής Λάρισας, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΟΡΔΕΛΑΣ Ν., Κίσσαβος Συκουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Β., Βούναινα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ., Αστέρας Τυρνάβου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΜΟΥΜΟΣ Γ., Προοδευτική Βερδικούσιας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Θ., Ομόνοια Λάρισας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΣΙΩΤΗΣ Ι., Χαραυγή, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΚΕΡΛΙΩΤΗΣ Κ., Νέες Καρυές, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.