Βαθμολογία

Βαγγέλης Νούσιος, Γιώργος Ακρίβος: Δύο «χρυσά» ταλέντα της Λάρισας!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΔ Νίκαιας, Βαγγέλης Νούσιος και Γιώργος Ακρίβος, βρέθηκαν στα στούντιο του Best fm 93.9 και στην εκπομπή των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου, «Στα Δίχτυα της Λάρισας», όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τόσο για την ομάδα τους και την προσπάθεια που κάνει στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία, τα μελλοντικά τους όνειρα, αφού είναι δύο εξελίξιμα ταλέντα του νομού μας που αγωνίζονται και στις Μικτές ομάδες, όσο και για τα τεκταινόμενα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η συζήτηση:

Πείτε μας δυο λόγια για εσάς.

Βαγγέλης Νούσιος: «Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από τα παιδικά του Λαρισαϊκού, έπαιξα ένα χρόνο στο Χειμάδι και τώρα είμαι στην Νίκαια. Είμαι 15 χρονών και παίζω αριστερό χαφ».

Γιώργος Ακρίβος: «Εγώ ξεκίνησα από τα παιδικά τμήματα του Άρη Λάρισας και στην συνέχεια πήγα στην Νίκαια. Είμαι 16 χρονών και παίζω σέντερ μπακ».

Έχοντας παίξει στις Μικτές, πιστεύετε ότι πήρατε κάποιες εμπειρίες;

«Εγώ πήγα και δοκιμάστηκα για λίγο στον Ολυμπιακό κάτι που έγινε μέσω των Μικτών».

«Σίγουρα, οι Μικτές αποτελούν μεγάλη εμπειρία για νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι;

«Θέλουμε πρώτα από όλα να βοηθήσουμε την ομάδα και αν μπορέσουμε να γίνουμε επαγγελματίες. Στόχος της ομάδας είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ανελιχθούν. Οι προπονήσεις μας γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μας βοηθάει αρκετά».

«Όπως είπε και ο Βαγγέλης, εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα και μέσα από αυτό να φανούμε κι εμείς. Στην ομάδα μας, γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει οργάνωση».

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον προπονητή σας και ποιο το επίπεδο της προπόνησης; Είναι ευχάριστες οι προπονήσεις;

«Μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Τα παιδιά αγαπάν αυτό που κάνουν και έρχονται όλοι. Οι προπονήσεις είναι δυνατές για να μπορούν να μας βοηθάν στα παιχνίδια».

«Οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές και υπάρχει ένα βασικό σύνολο που είναι πάντα εκεί. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες προσθαφαιρέσεις παικτών που απουσιάζουν λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων. Οι προπονήσεις βασίζονται περισσότερο στην δύναμη, αλλά και η τακτική είναι στο πρόγραμμα».

Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία σας;

«Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά».

«Σίγουρα, στόχος μας ήταν μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι προέκυπτε. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, όπως η ατυχία και τα λοιπά».

Είστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που έχετε δείξει;

«Ναι, κι εγώ είμαι ευχαριστημένος, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά».

«Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος, αλλά πιστεύω ότι μέσω της δουλειάς μπορούμε και παραπάνω».

Τι στόχους έχετε θέσει για τα υπόλοιπα εφτά παιχνίδια που μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος;

«Εντάξει, το πρωτάθλημα πλέον δεν έχει το ενδιαφέρον που είχε στην αρχή, αφού εξασφαλίσαμε την παραμονή. Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια θα πάρουν κι άλλα παιδιά συμμετοχή».

«Θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ποια ομάδα δεν θα το ήθελε; Σίγουρα, έχουμε δύσκολους αντίπαλους μπροστά μας, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Πως θα χαρακτηρίζατε το φετινό πρωτάθλημα;

«Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν, αλλά όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές για εμάς. Η Γιάννουλη πήρε όλα τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρει και τώρα είναι δίκαια πρώτη».

«Σίγουρα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά η Γιάννουλη έχει ξεχωρίσει».

Ποια ομάδα σας δυσκόλεψε περισσότερο;

«Μας δυσκόλεψαν πολλές ομάδες. Η Γιάννουλη ας πούμε, ξεχωρίζει σαν ομάδα».

«Πιστεύω το ότι αν κάποιες ομάδες φαίνονται καλύτερες ή όχι αυτό οφείλεται καθαρά σε εμάς. Με κάποιες μικρότερες ομάδες δεν ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά με κάποιες που βρίσκονται ψηλά ήμασταν πιο συγκροτημένοι και πήραμε τα αποτελέσματα».

Πως σχολιάζετε το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παραπόταμο;

«Η ομάδα μας προετοιμάζεται όπως για κάθε παιχνίδι. Πρέπει να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας για να κερδίσουμε».

Έχετε παίξει και με την ΑΕΛ;

«Ναι όντως, κάναμε ένα φιλικό με την ΑΕΛ, όπου η ομάδα έδειξε ότι είναι μεγάλη και δικαιολογεί την πορεία της στην Γ’ Εθνική».

Πως βλέπετε το αύριο σε σχέση με το ποδόσφαιρο;

«Αρχικά, το να συνδυάζεις ποδόσφαιρο και διάβασμα είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει κούραση, πίεση και εξασθενεί ο οργανισμός. Όποιος μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο κάνει ότι καλύτερο. Σε πρώτη μοίρα, βάζω πάντα το ποδόσφαιρο. Βέβαια, δεν αφήνω και το διάβασμα γιατί αυτό είναι η εξασφάλιση για το μέλλον. Από εκεί και πέρα δεν παύω να ελπίζω για κάτι καλύτερο».

«Κι εγώ σίγουρα ως πρώτο στόχο έχω το ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να περάσω κάπου για να εξασφαλίσω το μέλλον μου».

Έχετε κάτι στο μυαλό σας για την νέα χρονιά;

«Μέχρι το καλοκαίρι, έχουμε ακόμα καιρό. Κοιτάμε το παρόν και στην συνέχεια θα δούμε».

Υπάρχουν ταλέντα στον Νομό;

«Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά ταλέντα, τα οποία θα πρέπει οι ομάδες να τα εκμεταλλευτούν κατάλληλα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο ταλέντα να φεύγουν από εδώ και να παν σε άλλες πόλεις και αυτό δεν είναι καλό για το λαρισινό ποδόσφαιρο».